fbpx

Oliebollen & appelbeignets

Inmiddels een bekende traditie in Rhenen en daarbuiten: de heerlijke oliebollen van Vereniging Vrijwillige Brandweer Rhenen 1924! Ook in 2019 hebben wij weer oliebollen en appelbeignets gebakken op de brandweerkazerne. Uiteraard zetten wij deze traditie voort in het nieuwe jaar, dus kom hier eind 2020 terug om uw bestelling voor 2020 te plaatsen!

De verkoopdagen in 2020 zijn nog niet bekend, maar delen wij uiteraard graag met u zodra wij meer weten.

Tijdens verkoopmomenten kunt u gezellig langskomen om een aantal oliebollen en/of appelbeignets te kopen zonder bestelling (zogeheten losse verkoop). Maar: op = op, dus wilt u zeker een (aantal) zakje(s) bemachtigen, adviseren wij u een bestelling te plaatsen.

Het verhaal achter onze oliebollen en appelbeignets

Wat begon als een kleinschalig initiatief om jaarlijkse brandweerverenigingsactiviteiten als het paaseieren zoeken, de lampionnenoptochtde veiligheidsdag en bijvoorbeeld de restauratie van onze brandweeroldtimer te bekostingen, groeide al snel uit tot een jaarlijks terugkerend en populair initiatief in Rhenen en ver daarbuiten!

Vereniging Vrijwillige Brandweer Rhenen 1924, de brandweervereniging van brandweerkorps Rhenen-Achterberg, bakt ieder jaar heerlijke oliebollen volgens eigen recept. Van het beslag tot eindproduct: alles wordt professioneel door de Rhenense spuitgasten, op de brandweerkazerne, bereid!

Adres Brandweerkazerne
Rhenen-Achterberg

Achterbergsestraatweg 135
3911CS, Rhenen

Webdesign & onderhoud gesponsord door