Inzamelingsactie Rhenen i.v.m.
Corona-crisis

Tijdens de nationale inzamelingsweek was het mogelijk om uw spullen t.b.v. de zorgsector in te leveren op de brandweerkazerne in Rhenen. Daar hebben veel mensen aan meegedaan!

 

Het resultaat was een gigantisch mooie opbrengst t.b.v. de zorgsector. Wij willen eenieder dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Het inleveren van materialen is bij ons niet meer mogelijk. Neem voor eventuele mogelijkheden contact op met het Rode Kruis.

Met vriendelijke groet,

Brandweerkorps Rhenen-Achterberg

Voorlichting omtrent Coronavirus

Brandweer Rhenen-Achterberg is geen officieel voorlichtingskanaal. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en/of de website van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) en/of de website van de gemeente Rhenen.

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag of opmerking over de inzamelingsactie? Gelieve hier NIET de contactformulieren op deze website voor te gebruiken, maar uw vraag/opmerking te stellen via onze sociale media kanalen.

Facebook

Twitter

Instagram

Voor vragen omtrent het Coronavirus in het algemeen kunt u niet bij ons terecht. Hier voor verwijzen wij u naar de hierboven genoemde partijen (RIVM, VRU & gemeente).

Webdesign & onderhoud gesponsord door